Välkommen på nätverksträff!

Välkommen till en nätverksträff för projektledare, före detta projektledare, intressenter eller andra som har med Leader att göra. Syftet med kvällen är att träffas, byta erfarenheter, kanske skapa nya samarbeten, men även lyssna på vår inspirerande föreläsare Ivar Huntington som pratar om foto och film.

Vi bjuder på en kväll där du får träffa andra som driver leaderprojekt och en crash course i hur du fotar och filmar med mobilen.

När? 17 april kl. 17-20
Var? Kulturhuset Eden, Lilla Edet
Hur? Anmäl dig via denna länk

 

Lär dig att fota och filma med mobilen

Film är ett av de viktigaste och mest kraftfulla sätten att nå ut med sitt budskap i exempelvis sociala medier. Därför har vi under denna kväll tagit Ivar Huntington till hjälp, till vardags kommunikatör på Ale kommun. Han kommer att ge oss de bästa tipsen för hur man till vardags kan fota och filma med mobilen som hjälpmedel.

Ivar Huntington jobbar som kommunikatör på Ale kommun, med specialisering inom rörlig bild och sociala medier. Han är utbildad journalist och har tidigare arbetat på bland annat SVT Nyheter Väst och Sveriges Radio P4 Göteborg som reporter, nyhetspresentatör och producent. Förutom rörlig bild tycker han om att skriva, och på fritiden försöker han sig på att skriva romaner. Han älskar berättelser i alla dess former och brinner för berättande, dramaturgi och kommunikation.

 

Anmäl dig redan idag!