Projektsökarträffar

Vi kommer under våren att genomföra ett antal projektsökarträffar som riktar sig till dig som vill ansöka om leaderstöd.

Vi bjuder in till projektsökarträffar!

Vi kommer under våren att genomföra ett antal projektsökarträffar som riktar sig till dig som vill ansöka om leaderstöd.

På en projektsökarträff får du koll på hur du går tillväga och vad du ska tänka på när du ska börja skriva en ansökan i Jordbruksverkets e-tjänst. Vi håller träffar både digitalt via teams och fysiskt på plats i kommunhuset i Nödinge, Ale.

Digitalt via teams:
12 april kl. 15-17
31 maj kl. 13-15

Fysiskt i Nödinge kommunhus:
25 april kl. 16-18
7 juni kl. 16-18

Du anmäler dig till en av träffarna genom att skicka ett mail till kansliet.leadergotaalv@gmail.com

Tänk på att det är bra att ni är fler som har koll på hur e-tjänsten funkar så anmäl gärna mer än en person från varje organisation. Det är bra att så fort som möjligt skaffa fullmakt till den/de som ska ha behörighet att ansöka i Jordbruksverkets e-tjänst. Information och blankett hittas på länken Fullmakt för e-tjänster.

Innan projektsökarträffen ska du ha skickat in en intresseväckare till leaderkontoret. Vi läser igenom er projektidé och säkerställer att den är sökbar. Ladda ner dokumentet och läs mer om ansökningsprocessen på sidan Sök projekt.